Over Mooistefotoboek.nl | Mooistefotoboek.nl

Over Mooistefotoboek.nl

Over Mooistefotoboek.nl

Hallo, ik ben Inge Walta en altijd bezig met fotografie in de breedste zin van het woord. Natuurlijk ben ik bezig met het maken van foto's, maar daarnaast ben ik veel bezig met het maken van mooie fotoboeken dit is iets wat ik ook erg graag doe! In allerlei soorten en maten, alle gebeurtenissen worden hierin verwerkt. Het is leuk om van niets, iets te maken en een beeldverhaal te vertellen over het 1ste levensjaar van je zoon of dochter, je huwelijk, die fantastische reis die je gemaakt hebt. Het zijn allemaal dierbare herinneringen die bij mooistefotoboek in een door jouw uitgekozen boek vastgelegd kunnen worden.

 

Elk boek wordt met veel aandacht behandeld, daarom zijn de fotoboeken van mooistefotoboek van zeer goede kwaliteit. Het zijn hardcoverboeken, welke in lay-flat gemaakt en geleverd worden. Lay-flat betekent dat de bladen naadloos op elkaar aansluiten, waardoor elke bladzijde een feestje is om naar te kijken, omdat het boek volledig plat opengeklapt op tafel kan worden gelegd. De boeken worden geleverd op echt fotopapier geleverd, dit is een wat dikkere kwaliteit met keuze uit glans silk (mat) of glans. 

 

Interesse vul het contactformulier in of mail naar info@mooistefotoboek.nl, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op!